null

Dizinfektues me baze alkoli

null

10 Liter

Tolo 990 eshte nje pregatitje e gatshme per perdorim me baze alkooli per disinfektim te shpejt dhe te ndermjetem te siperfaqeve, te cilat nuk duhet te shpelahen.

Per me shume informacione shkarko katalogun