null

Pastrues gril, fritez, barbeky

null

10 Liter/ 1 Liter

Tolo GFB Flüssig eshte solucion alkalin qe mundeson pastrimin rrenjesor. Substancat tenside te perzgjedhura shkaktojne pastrim te siperfaqeve te bera pis dhe me yndyre

Per me shume informacione shkarko katalogun